Kunstnyt nr 4 oktober 2014. Kunst på borgen

KUNST på BORGEN

 

Tirsdag, den 21. oktober, kl. 17 – 18.30 (mødetid 16.45)                 

                              Folketingets besøgsindgang, Rigsdagsgården, Christiansborg                                     

Chefkonsulent i Folketingets administration Jens Chr. Jacobsen, som i 2013 skrev bogen: ”Kunst på Borgen – kunsten som scenografi”, viser os rundt og præsenterer kunstværker på Christiansborg.

 

Efter denne særrundvisning vil der være mulighed for samlet at besøge Tårnet på Christiansborg, som er åbent for besøg  – læs mere på www. Taarnet.dk/info. Det er gratis og åbent for adgang tirsdag-søndag  ml. kl. 11.00 – 21.00. Indgang ved Kongeporten, hvor vi følges hen sammen. I Tårnet er der en restaurant, hvor vi kan se, om der evt er plads. Kunstforeningen har desværre ikke kunnet reserveret bord i ”Snapstinget”, fordi denne aften er optaget af et selskab.

 

Antal:  Max. 30 gæster er velkomne – efter først til mølle princippet Mødetid- og sted: Kl. 16.45 senest (pga. 15 min. sikkerhedstjek), hovedtrappen i Rigsdagsgården Pris: Gratis for kunstforeningens medlemmer, 50 kr. for gæster Tilmelding til Betaling (ved tilmelding): Ministeriernes Kunstforening, konto nr. 3001- 4001531107 Tilmeldings- og betalingsfrist: Senest tirsdag, 14. oktober, kl. 12

Forberedelse (oplysning fra Folketingets besøgstjeneste): På www.ft.dk kan I se, hvad der sker i Folketingssalen og læse mere om Folketingets arbejde og Christiansborg Slot. Hjemmesiden indeholder også en række informations- og undervisningsmaterialer, der kan downloades og bestilles på www.ft.dk/publikationer.