Kunstnyt nr. 3 April 2022

KUNSTNYT

Ministeriernes Kunstforening

https://mkunst.dk/
Nr. 3 – April 2022

Invitation til

KUNSTHAL CHARLOTTENBORG
omvisning på ”AFGANG 2022”

tirsdag den 17. maj 2022, kl. 17

Kongens Nytorv 1, Nyhavn 2, København K

Mødested: forhallen

Afgang er den årligt tilbagevendende eksamensudstilling for dimittenderne fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler. Udstillingen fejrer og fremviser i 2022 værker skabt af 25 nye talenter fra Kunstakademiets Billedkunstskoler og er på én gang en indsigt i 6 års uddannelsesproces og et afsluttende værk, der peger videre ud i en kommende karriere som billedkunstner.

Afgang 2022 er en præsentation af de enkelte kunstneres praksis og giver samtidig et helt unikt samlet billede af, hvad der rører sig på scenen for samtidskunst lige nu. Publikum kan møde alt fra maleri over komplekse medieinstallationer og performance til tekstudsagn og skulpturelle genstande.

En studerende fra Akademiet viser os rundt.

Antal: 25 – Gæster er velkomne
Pris
: 125 kr. for medlemmer, 145 kr.  for gæster

Bestilling sker ved at sende en mail til Ellen Tobias () mærket ”Kunsthal ” samt oplysning om eget navn og antal deltagere

Indbetaling sker på MobilePay: 3093MZ. I kommentarfeltet skrives: ”Kunsthal” + navn og antal deltagere. 

Tilmeldings- og betalingsfrist:  12. maj/Tilmelding er bindende!

Invitation til

et foredrag om min vandretur på Camino Del Norte sidste sommer
Camino del Norte

mandag den 30. maj 2022, kl.16:50

Økonomistyrelsen – Landgreven 4 – København K.

Mødested: Receptionen

Jeg ved ikke præcist, hvornår jeg besluttede mig for at jeg en dag ville gå Caminoen – men det hele faldt på plads, så jeg kunne drage afsted i slutningen af juni sidste sommer.….

Med minimal forberedelse (ingen) men med massere af tid til at finde ud af det hele hen ad vejen og tid nok til langsomt at komme i form, drog jeg afsted, kun nogle få timer efter den anden corona vaccination. Jeg valgte at gå den nordlige Camino rute, og det viste sig at være det helt perfekte valg for mig. Der er simpelthen så smukt og næsten uden turister.

Mit foredrag er ikke en historisk gennemgang af pilgrimsvandringer mod Santiago de Compostela gennem de sidste 1000 år – Jeg gik ikke turen fordi jeg er et specielt troende menneske som følte mig kaldet til at gå i fodsporene på mange tusinde pilgrimme – og dog blev turen både magisk og til tider guddommelig….

Mit foredrag er blot en rejsebeskrivelse og en fortælling om en periode i mit liv som er så forskelligt fra alt hvad jeg tidligere har fortaget mig. Herregud – det er jo blot en vandretur, men det er også så meget andet J

PS – Caminoen venter også på dig J

Antal: 40 – Gæster er velkomne
Pris
: kr. 30 – til indkøb af lidt drikkevare…

Bestilling sker ved at sende en mail til Allan Harder mærket ”CAMINO ” samt oplysning om eget navn og antal deltagere

Indbetaling sker på MobilePay: 2066 6519 I kommentarfeltet skrives: ”CAMINO” + navn og antal deltagere. 

Tilmeldings- og betalingsfrist:  25.  maj /Tilmelding er bindend