Kunstnyt nr. 8 – nov. 2019

KUNSTNYT
Ministeriernes Kunstforening

https://mkunst.dk/
Nr.8 – nov. 2019
RUNDVISNING I MÆRSK TÅRNET

Der er mulighed for at komme med på rundvisning i det nye flotte Mærsk tårn på Panum.

Mandag den 25 november kl 17

Det nye forskertårn, Mærsk Tårnet, ligger på Nørrebro midt i København og markerer et nyt kapitel for den sundhedsvidenskabelige forskning i Danmark. Forskere og studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet har fået ultramoderne faciliteter til forskning og undervisning.

Kom indenfor til sundhedsvidenskab i verdensklasse

På rundvisningen i Mærsk Tårnet hører I om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet. I kommer helt tæt på forskningen og går rundt i den stemningsfulde arkitektur med store auditorier og små studiekroge bag facadens 3300 kobberskodder. I parken finder I Københavns længste gangbro, og fra øverste etage byens måske bedste udsigt – helt til Sverige.

Mødested: Ved receptionen i Mærsk Tårnets foyer. Gå ind gennem hovedindgangen fra Blegdamsvej 3B(svingdøren) og til højre.

Varighed: Rundvisningen varer 1 time og 15 min. Ankomst 10 min. før start.

Tilgængelighed: Der er elevatoradgang og fladt gulv alle steder i bygningen. Hvis der er gangbesværede eller kørestolsbrugere med på turen, så informér os gerne på forhånd.

Transport: Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler. Bus1A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).

Gæster er velkomne.

Pris: 100 for medlemmer. 125 for gæster.

Tilmelding til .

Indbetaling ved tilmelding til foreningens Mobile Pay 304161, Hvis I ikke har mobile pay, så skriv til og aftal nærmere.

Tilmeldingsfrist mandag den 18 november