Camino del Norte

Invitation til

et foredrag om min vandretur på Camino Del Norte sidste sommer
Camino del Norte

mandag den 30. maj 2022, kl.16:50

Økonomistyrelsen – Landgreven 4 – København K.

Mødested: Receptionen

Jeg ved ikke præcist, hvornår jeg besluttede mig for at jeg en dag ville gå Caminoen – men det hele faldt på plads, så jeg kunne drage afsted i slutningen af juni sidste sommer.….

Med minimal forberedelse (ingen) men med massere af tid til at finde ud af det hele hen ad vejen og tid nok til langsomt at komme i form, drog jeg afsted, kun nogle få timer efter den anden corona vaccination. Jeg valgte at gå den nordlige Camino rute, og det viste sig at være det helt perfekte valg for mig. Der er simpelthen så smukt og næsten uden turister.

Mit foredrag er ikke en historisk gennemgang af pilgrimsvandringer mod Santiago de Compostela gennem de sidste 1000 år – Jeg gik ikke turen fordi jeg er et specielt troende menneske som følte mig kaldet til at gå i fodsporene på mange tusinde pilgrimme – og dog blev turen både magisk og til tider guddommelig….

Mit foredrag er blot en rejsebeskrivelse og en fortælling om en periode i mit liv som er så forskelligt fra alt hvad jeg tidligere har fortaget mig. Herregud – det er jo blot en vandretur, men det er også så meget andet J

PS – Caminoen venter også på dig J

Antal: 40 – Gæster er velkomne
Pris
: kr. 30 – til indkøb af lidt drikkevare…

Bestilling sker ved at sende en mail til Allan Harder mærket ”CAMINO ” samt oplysning om eget navn og antal deltagere

Indbetaling sker på MobilePay: 2066 6519 I kommentarfeltet skrives: ”CAMINO” + navn og antal deltagere. 

Tilmeldings- og betalingsfrist:  25.  maj /Tilmelding er bindende